BJOT NA FPZGU.

FPZG uvrstio bjot u program tjelesne kulture!

Početak 2022. godine označio je prvu obljetnicu postojanja Udruženja. Premda ne javno eksponirana, bjot zajednica neumorno je radila na projektima za novu sezonu. Stoga, ulazeći u veljaču, vrijeme je da isti projekti vide svijetlo dana.

Dosad najveći zalogaj Udruženja biti će predstojeći semestar na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Doduše, ne bi to bio ništa drugačiji studentski semestar da nije činjenice kako je bjot postao dijelom izbornih aktivnosti za tjelesnu kulturu pri FPZG-u! Studenti FPZG-a će stoga moći aktivno dolaziti na treninge, time se riješivši obveze tjelesne kulture. Godina nije mogla bolje započeti!

No, prije detalja je potrebno zahvaliti profesoru Gordanu Jankoviću na zainteresiranosti i aktivnoj pomoći pri koncipiranju ovog projekta. Svojom pristupačnošću uvelike je pomogao da bjot napravi još jedan mali koračić ka svom cilju; bjotu kao sportom zagrebačkih studenata.

Petak, 18.4og bio je rezerviran za prvi bjot javni panel. FPZG nas je ugostio, a mi smo kroz satak/dva druženja zainteresiranima pojasnili pojedinosti o igri, te sve tehničke specifikacije. Studenti će moći (dolazeći jednom tjedno na treninge) riješiti pitanje obveza iz TZK. No, još bitnije, moći će biti prvima iz šire javnosti koji će aktivno doprinijeti rastu igre. Stoga, BU travnjak na Španskom će od početka trećeg mjeseca biti domaćinom dva bjot treninga tjedno.

Četvrtkom od 16 do 17:30h.
Nedjeljom od 11 do 12:30h.

Vidimo se!